Octave Mirbeau

Si Octave Mirbeau (16 nin Pebrero, 1848 - 16 nin Pebrero, 1917) sarong dating nobelistang na Pranses.

BibliograpiyaLiwaton

  • Le Calvaire (1886)
  • L'Abbé Jules (1888).
  • Sébastien Roch (1890).
  • Les Mauvais bergers (1897).
  • Le Jardin des supplices (1899).
  • Le Journal d'une femme de chambre (1900).
  • Les affaires sont les affaires (1903).
  • Farces et moralités (1904).
  • La 628-E8 (1907).
  • Le Foyer (1908).
  • Dingo (1913).

Mga ToltolanLiwaton

  •   Pierre Michel — Jean-François Nivet, Octave Mirbeau, l'imprécateur au cœur fidèle, Librairie Séguier, 1990.
  •   Cahiers Octave Mirbeau, n° 1-21, 1994—2014.

Mga panluwas na takodLiwaton